torstai 14. elokuuta 2014

Ryhmäytyminen


Tällä kertaa järjestäessämme Visual Inspiration päivää saimme itsekseen päättää ryhmät, jotka hoitavat kuka mitäkin asioita. Aloitimme eilen miettimällä mitä kaikkia ryhmiä tarvitsee tapahtumaa varten perustaa.

Päädyimme neljään "pääryhmään". Markkinointitiimi, ohjelmatiimi, tuotantotiimi ja grafiikkatiimi. Jokaiselle ryhmälle jaettiin vielä eriteltyjä tehtäviä mitä pitää kyseisen ryhmän hoitaa. Tämän jälkeen teimme kierroksen siitä, kuka haluaisi mieluiten missäkin ryhmässä työskennellä. Itse toivoin pääseväni joko ohjelmatiimiin tai tuotantotiimiin. Porukka jakautui yllättävän hyvin eli mikään ryhmä ei jäänyt ilman jäseniä ja niinpä "pomo" Eve, jolla on langat käsissä ja hänen "sihteerinsä" Lilli vetäytyivät keskustelemaan ja vetämään ryhmät kasaan.

Koko homma hoitui tosi kivuttomasti ja uskon, että kaikki ovat aika tyytyväisiä paikkoihinsa. Itse pääsin tuohon "tuotantotiimiin" Emilian ja Noran kanssa. Meille kuuluu lyhyesti sanottuna tapahtumatilan visuaalisen ilmeen suunnittelu, somistus, koristelut ja mm. yhteistyökumppanien hankkiminen sekä koordinointi. Tuotantotiimi oli ehkä vähän hassu nimi tälle, mutta sen se nyt vaan sai nimekseen.

Tänään päästiinkin jo tosi toimiin omissa ryhmissämme ja minusta kuului tyytyväistä pulinaa kun vihdoin päästiin jotain konkreettista puuhaamaan. Kaikki tuntui olevan tyytyväisiä ryhmäjakoihin.

Me mietittiin kaikkia mahdollisia yhteistyökumppaneita, joille lähetimme sähköposteja. Erään positiivisen vastauksen jo saimmekin. Jessss!


Tapahtuman sivuille tästä. Tulethan sinäkin syyskuussa Saloon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti