sunnuntai 23. marraskuuta 2014

SuunnitelmiaYllätyin ja olin vähän hämillänikin alkuun kun tuttuni kysyi, josko voisin tavata hänen miniänsä ja auttaa keittiöremontin suunnittelussa. Menin käymään heidän kotonaan ja sovittiin lopulta, että teen muutaman erilaisen luonnoksen keittiöstä, joista he voi poimia kivoja ideoita, yhdistellä ja pallotella ratkaisuja ennen lopullista päätöstä.

Muutama juttu oli toki päätetty valmiiksi. Esimerkiksi jääkaapin ja uunin paikka sekä se, että pesukone on ja pysyy keittiössä kylpyhuoneen käytettävyyden vuoksi.

Piirsin sovitusti luonnokset käsin, sillä minulla ei ole tällä hetkellä kotona mahdollisuus käyttää mitään adoben ohjelmia. Ja me ei olla koulussa käytetty InDesignia ollenkaan. Sisustussuunnittelija opiskelijat tekevätkin sillä melkein kaiken. Me taas ollaan käytetty Illustratoria, PhotoShopia ja aavistus AutoCadia. Saa nähdä millä me piirretään nyt viikon päästä kouluun palatessamme. Kuulin nimittäin, että alamme työstää jotakin sisustussuunnitelmaa asiakastyönä.

Perjantaina oli työssäoppimisen ja näytön arviointi ja sain molemmista kiitettävän. Laitan näyttötehtävän sitten myös tänne blogiin kun se on lehdessä julkaistu. Se tuleekin kai jo tammikuun numeroon. Kiva juttu! Menneestä viikosta kerron myös vähän myöhemmin.

Viikon päästä odottaakin jo kouluun paluu - vain hetkeksi ennen joululomaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti