perjantai 23. elokuuta 2013

Näyteikkuna tehtävä (Oikeassa elämässä)


Tehtävänämme on ensimmäisellä jaksolla näyteikkuna ja myymäläsomistus opinnoissa suunnitella suoraan asiakkaalle näyteikkuna tai ykköspöydän esillepano. Mahdollisesti molemmat. Menimme kaikki omissa jaetuissa tiimeissämme hakemaan kaupungilta asiakkaita heti toisen opiskeluviikon alussa.

Meidän tiimin nimi on tässä projektissa Minea. 
Minea pyysi asiakkaaksi Studio 25:ttä kauppakeskus Plazasta. Tiivistettynä ja kutistettuna projekti etenee siten, että piirrämme luonnoksia ja toteutamme jonkun ideoista näillä näkymin viikolla 37. Asiat eivät tietenkään ole niin yksioikoisia, vaan prosessiin liittyy paljon muutakin.

Koko projekti myös dokumentoidaan joten siitä tulee kyllä lisää postauksia myös kaikkien meidän blogeihin. Myös myymälätilakartoitus tehdään valittuun myymälään tällä ensimmäisellä jaksolla.


Mm. LIPSY LONDON on yksi Studio 25:n myymistä merkeistä.
Kuva: lipsy.co.uk.


 Aiheeseen liittyen; Lipsy Londonia saa myös Studio 25:stä. Merkillä on ihania bilevaatteita, juhlamekkoja, vaatetta arkeen ja juhlaan - kaikkea kivan näköistä. Itse ostin erääseen tulevaan juhlaan mekon LIPSYltä ja odotan nyt kuumeisesti, että se pääsee myös käyttöön.


Mun Lipsy London juhlamekko.Lipsy V.I.P Collection. Autumn / Winter 2013Lipsyllä on myös herkullisia kenkiä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti