perjantai 3. lokakuuta 2014

Behind the scenes


Huh huh... Toinenkin viikko Glorian Kodissa hurahti hirmuista vauhtia. Kolme ensimmäistä päivää ajoin suoraan Helsingin Punavuoreen. Maanantaina autoin siis tapetoimaan tiistain kuvauksia varten ja purin tavaraa esille, jota kuvauksissa käytettiin. Tiistaina jatkui vähän tavaroiden purku ja sitten pääsinkin seuraamaan kuvauksia. Näistä lisää ehkä sitten myöhemmin.

Keskiviikkona oli vielä yksi studiokuva aamulla ja pakkailin siinä samalla jo lainakamoja takaisin palautettavaksi. Siinä se muuten onkin hommaa! Tusinoittain tavaraa ja vaikka itse suurimman osan purin, olin todellakin pyörällä päästäni mikä oli mistäkin. Onneksi melkein jokapaikasta oli lähetyslista, josta yritin luntata mikä mikäkin tavara on. Vain yksi lasipullo jäi orvoksi - sitä ei kertakaikkiaan löytynyt mistään listasta. Ehkä eksynyt lammas pääsee myöhemmin takaisin kotiin.

Iltapäivällä pääsin vielä mukaan sisustussuunnittelija Anu Jokelan kotiin piipahtamaan. Anu oli hirmuisen mukava persoona ja nosti esiin todella hyviä pointteja sekä omasta sisustuksestaan, että noin yleensäkin. Minusta tuntui, että olin niin hämmentynyt taas kaikesta etten ollut yhtään oma itseni. Toivottavasti tämä jännitys laantuisi tästä.

Torstain ja perjantain olin toimituksessa. Tänään laitoin eteenpäin mun ensimmäisen sivun palstan, johon kokosin kuvat ja tein pienet kuvatekstit. Sain heti uuden vähän isomman tehtävän, jota jatkan sitten heti ensiviikolla. Kivaa, mutta myös tosi jännittävää. Saa nähdä miten suoriudun. Kaikista pahimmat paineet luon kai itse itselleni?

Ensi viikolla olisi tiedossa myös joku ihastuttava kotikuvaus... Sitä odotan taas ehkä eniten. Sitä seuraava viikko mulla onkin lomaa. Se pätkäisee tän jakson ihan hyvässä kohti kun tuo matkakaan ei mikään lyhyenlainen ole. Jaksaa sitten taas posotella edestakas työharjoitteluun.

Hyvät viikonloput sulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti