maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kevään projektit

Moikkelis! Tänään palattiin koko VISU13 ryhmä koulunpenkille. Ensimmäistä kertaa sitten viime marraskuun ollaan kaikki yhdessä. Keväälle onkin opettajat taas järjestäneet koko joukon erilaista tekemistä ja projekteja, joten kiirettä pitää.

Meille on viimeiselle seitsemän viikon jaksolle varattu ainakin neljä eri projektia. Ensimmäinen toteutettava projekti on Marimekon äitienpäivä kahvitus, joka järjestetään äitienpäivää edeltävänä lauantaina. Me teemme tilaan suunnitelmat, joista yksi valitaan toteutukseen. Eli suunnittelemme ja stailaamme tilan. Itseasiassa jo huomenna tämäkin taas tarkentuu ja kirkastuu entisestään kun pääsemme keskustelemaan tarkemmin budjetista ja toteutuksesta.

Kuvat: marimekko.fi


Toinen ja suurin projekti on syksyllä järjestettävän "Visupäivän" toteutus. Ideana on todella karkeasti sanottuna järjestää koko Suomea, visuaalisen alan ammattilaisia sekä siitä kiinnostuneita puhutteleva tapahtuma. Jotain, joka avaisi uusia tuulia visuaalisen markkinoinnin ja koko visu maailmaan. Siihen on todella lyötävä panostusta, jotta me saadaan siitä oikeasti suuri ja mielenkiintoinen juttu! Huisin jännää ja vähän pelottavaakin ;) Suunnitteluun liittyeen tiedetään jo, että puhelimen on piristävä ja jokainen saa jo nyt ruveta suunnittelemaan tapahtumalle logoa ja slogania. Niistä sitten valitaan sopiva.

Sitten on vielä kaksi pienempää projektia. Uusittavaan kiinteistöön tulevat vesileikkuulla toteutettavat silhuetti kuvat; mitä tämä ikinä sitten tarkoittaakin - eli siihen suunnitelmia tullaan toteuttamaan. Sitten on vielä meidän koulutuskuntayhtymän uusille nettisivuille joku valokuvaustehtävä. Siitäkin kuulemme jo huomenna lisää. Eli valokuvaustakin on taas luvassa.

Monipuolinen ja kiireinen seitsemän viikkoa näyttäisi olevan tulossa! Tänään aloitimme jo tulevan suunnittelua hiukan tiimeissä. Keksimme tiimeille nimet ja tehtiin aikataulutusta, pelisääntöjä sun muuta... Meidän tiimi on Vuokot ja siihen kuuluu minun lisäksi Verna, Heidi ja Eerika. Huippista!


- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti