torstai 13. helmikuuta 2014

Asiakastyö - Aikkarin oviteipit

Jess! Meidän tiimin teippi valittiin Aikuiskoulutuskeskuksen tiloihin oviteippi tehtävässä. Minun suunnitelema neliö teippi "RYHDIKKÄÄT KUVIOT" teippisarjasta päätyy nyt asiakkaan toiveesta jokaiseen oveen alkuperäisesestä suunnitelmasta poiketen. Meillähän oli siis joka oveen suunniteltuna erilainen teippi. Kuitenkin yhteneväisessä hengessä.

Tässä vielä teipin mittakaava 1:10 kuva ja mittakaavassa oleve hahmo.
Teipeistä tehtiin ns. kapalevylle esitykset, joissa kerrottiin teipin ideaa / myyntipuhe. Lisäksi levyssä oli teipin nimi ja pieni kaistale teippiä oikeassa koossa. Tässä kolme eniten ihastusta herättänyttä teippiä, josta tuo keskimmäinen meidän tiimin, minun suunnittelema "Ryhdikkäät kuviot" - neliöteippi valittiin tuotantoon. Hyvä me, Emilia ja Neea! Toiset teipit eli "rungot" ja "kuplat" oli muistaakseni Maaritin ja Victorian tiimin teippejä. Kivoja nämä oli kaikki ja niinkuin jo porukalla puhuttiin niin hirmuinen tehtävä oli asiakkaalla näistä kaikista ehdotuksista valita se heidän mieluisin teippi. Yhteensä teippivaihtoehtoja esiteltiin toistakymmentä.

Teipin myyntipuhe: "Teippien suunnittelun lähtökohtana toimi tehtävänanto - yksinkertaista, modernia ja tilaan sopivaa. Suunnittelimme siis graafisia kuvioita, jotka jatkuvat koko oven mitalla. Jokaiseen oveen tulee meidän suunnitelman mukaan eri kuviot kuitenkin toisiinsa ilmeiltään sopien." Tästä siis poiketen oviin asennetaan kaikkiin tuo sama RYHDIKKÄÄT KUVIOT - neliöteippi.

Enää ei olekkaan ennen hiihtolomaa ja alkavaa työharjoittelua kuin huominen koulupäivä. Tämä jakso on mennyt ihan liiankin nopsaan. Kiva on mennä työharjoitteluun, mutta olisin ihan mielellään ollut vielä koulunpenkilläkin :)


- Milla2 kommenttia:

  1. Hienoja onnistumisia!Hyvä,Milla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tää viikko on kyllä kruunannut jakson todellakin! Monta kivaa juttua ja kiitosta on kuulunut :) Tää todellakin auttaa jatkamaan eteenpäin! :) Tsemppiä myös sinulle opintoihin ja mukavaa lomaa mikäli saat sellaista viettää :)

      Poista