perjantai 28. helmikuuta 2014

Istutaan! - näyttely päättyi tänään

Heipsan! Palaan nyt ajassa kaksi viikkoa taaksepäin ja näytän vähän meidän näyttelyn rakentamista ja avajaisia. Tänään, näyttelyn sulkemispäivänä kävin hakemassa oman istuimeni Gallopin kotiin. Me palataan koululle vasta huhtikuun puolella, joten halusin mieluummin hakea tuotteeni jo nyt kotiin ettei se pyöri viikko tolkulla ties missä.

Näyttely rakennettiin yhteisvoimin. Koululla kannettiin istuimet autoon ja kirjastolla autosta sisälle. Sitten järjesteltiin ja pyörittiin. Jokainen pienryhmä oli tehnyt osansa esivalmisteluihin. Meidän ryhmässä mm. työstettiin nuo tuotteiden nimikyltit ja puupuolen Otto kävi reippaana tekemässä niille kauniit telineet, jotta kyltit pysyivät pystyssä.

Nyt kuvatykitystä siitä päivästä... Iso kiitos Virpille osasta kuvia. Osa onkin sitten pelkällä kännykkäkameralla otettu. Oman järkkärini kun onnistuin jättämään kotiin.

Näyttelytila.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Gallop, Q & Tuffet, Frank, Välke, SOAT, Library.

Vasemmalta oikealle: Puolukka, Native, Ekorre, Ruusa, Puf pouf, Tukki, Tynnyri.

Vasemmalta oikealle: Lysti, Metsänsiimes, Kuutio, Uua, Isugoni.

Vasemmalta oikealle: Loopie, Matkalla, Juuri, Cosy Wheels.

Tänään siis kaikki tuolit kerätään Salon kirjastosta pois ja huomenna siellä alkaakin jo seuraava näyttely. Ystävämme oli käynyt piipahtamassa kirjaston näyttelyssä ja arvannut ensi näkemältä mikä töistä oli minun. Hauska juttu, paljastiko sen vanha satula ja minun vanha heppailutaustani vaiko mikä. Se on toistaiseksi arvoitus.

 Kirjaston täti kiitteli kovasti hienosta näyttelystä kun kävin omaani pois hakemassa. Kiitos itsellenne!


- Milla1 kommentti:

  1. Kiva oli vielä nähdä kuvia näyttelystä, itse kun en missään vaiheessa sitä livenä nähnyt :) Hienoja istuimia kyllä kaikki!

    VastaaPoista