maanantai 10. helmikuuta 2014

Blogi tunnustusta vol. 2

Hip hei! Tänään valittiin taas tämän jakson ajalta mieleiset blogit. Ne mitä on pidetty yllä ja päivitelty ahkerasti. Ja kerrottu tietenkin kuluneen jakson tapahtumista.

Meillä on ollut maanantaisin se asiakastehtävä (aikuiskoulutuskeskuksen ikkuna teippauksien suunnittelu). Loppu viikot on ollut yo-pohjaisilla tuotekehitystä, jonka tuloksena minun Gallop keinuistuimeni valmistui. Niistä lisää edellisissä postauksissa. Katso tunnisteilla Gallop ja Ikkunateippaus.

Tänään olikin viimeinen kerta tuota teippien suunnittelua. Tehtiin niistä esitys asiakkaalle ja toivottavasti tällä viikolla kuullaan tulokset, että minkä tiimin teipit valitaan toteutukseen. Päästiin tänään myös Victorian kanssa toimittajan haastateltavaksi ja kuvattavaksi tuon tuotekehityksen tiimoilta. Saatiin siis naamat ja meidän istuimet paikalliseen sanomalehteen.

Tänään siis jokainen valitsi kolme mieleistään blogia ja äänet laskettiin. Kolme eniten ääntä saanutta blogia olivat Sinin Blåvision blogi, Reetan Renuts blogi sekä minun Matka visualistiksi. Jee! Kiva juttu saada taas vähän kannustusta jatkaa ahkeraa bloggausta. 


Reetan Renuts blogiSinin Blåvision blogi ja mun oma Matka visualistiksi.
Vähän harmittaa tuon mun toisen blogin Mippan matka jääminen vähän heitteille kun ei kerkiä ja jaksa kumpaakin niin ahkerasti päivittää. Ja kun päiviin kuuluu eniten tätä visu hommaa nyt niin automaattisesti päiviteltävää kertyy tänne enemmän. No, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.


- Milla1 kommentti: