torstai 7. marraskuuta 2013

Arabia vierailu ja ikkunaostoksia
Tänään oltiin koko huikea päivä Helsingissä. Tämä olikin viimeinen koulupäivä oikeastaan puoleen vuoteen. Näillä näkymin olen nimittäin työharjoitteluissa huhtikuuhun saakka. Nyyh... On kyllä todella omituinen fiilis. Tai sitä ei kyllä oikeastaan tajua vielä ollenkaan. Justhan se koulu vasta alkoikin.

No, tänään päivä alkoi siis Arabian tehtaalla ja museossa vierailulla. Upeaa!


Tehdas- ja museovierailu olivat antoisia. Lähinnä oli olo kuin tuolla kalalla. Suu auki ihasteli kaikkea. Ullakolta piiloon muuratusta tilasta löytyneitä muotteja joista on tehty uustuontantoa. Myynnissä vain Arabian Iittala Outlet myymälässä. Alhaalla kuvassa Heljän puput pinkovat pakoon "pelottavaa" karhua.

Päivästä tuli reippaasti yli 200 kuvaa, joten on taas pelkkää tuskaa yrittää valita tänne niitä parhaimpia. Nähtiin kattauksia ja erilaisia esillepanoja Fiskars homen myyntinäyttelyssä, jossa oli esillä yhtiöön kuuluvien, Iittalan, Rörstrandin, Arabian ja Fiskarsin ym. tuotteita. Ihania - kertakaikkiaan.__________________________________________________ 


Vierailun jälkeen mentiin keskustaan kiertelemään näyteikkunoita. Stockmannin ikkunoista ehkä oli suurimmat ennakko odotukset, mutta nepä olikin juuri työnalla - peitettynä lakanoilla ja ainoastaan yksi ikkuna nukkeineen oli näkyvissä. Kiertelimme sitten Heidin kanssa Stockan sisustuskerroksen ja keskustan muita liikkeitä. Päivän jälkeen oli kyllä ihan poikki. Kivaa oli kuitenkin.

Näyteikkunoista ja esillepanoista luvassa vielä erillinen postaus...
Herkullisia juttuja - niin herkullisia!


- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti