tiistai 12. marraskuuta 2013

Työssäoppiminen on alkanut!Tänään olin siis toista päivää työssäoppimispaikassani Askossa. On ollut todella mukavat ensimmäiset päivät. Enkä usko, että se tästä muuttuu jatkossakaan.

Heti eilen sain tehtäväkseni aika ison alueen uudelleen järjestelyn. Veivasin ympäri työpöydät, työtuolit, lasten sängyt ja tv-tasot. Siinä sivussa sai siirrellä mm. myös ison liukuovikaapiston ja myymälän väliseiniä. Ei paljon tarvitse kuntosalille lähteä päivän jälkeen. Tänä aamuna päätinkin mennä jo ennen töihin lähtöä koiran kanssa lenkille, ettei se jää ihan paitsioon tässä pyörityksessä.

Tänään olikin vähän rauhallisempi päivä ja kasailin kalusteita sekä sisustin yhdessä toisen myyjän/sisustussuunnittelijan kanssa huoneita eli intereitä uusiksi. Huomenna vielä jatketaan toista, johon vaihtui kokonaan kalusteet. Ikävä kyllä tuosta, joka stailattiin kokonaan uusiksi ja saatiin valmiiksi, en hoksannut ottaa "ennen" kuvaa. Tuli nimittäin aika paljon kivemman näköinen kokonaisuus - vaikken itse mikään vihreän ystävä olekkaan. Siitä tuli paljon kivempi kun tuli vähän särmää pelkän räiskyvän vihreän tilalle.

Tänään uudelleen stailattu "intteri" eli "huone".

Illemmalla jäi myös aikaa vähän kuvailla koko myymälää...


Heti sisääntulossa oleva koroke, jolle tehdään jonkunajan päästä uusi joulu esillepano.
Kunhan tämän hetken kampanja päättyy.

Ristiinmyyntipiste = päädyssä intereiden eli huoneiden välissä tavaraa esillä.
Ihania naulakoita, joille keksin jo ihan hirveen hyvän jutun kotona.
Saapi nähdä saanko toteutettua...

Kampanjaan on päässyt mukaan myös päkäpäät...
Tässä on meidän opettajille turria kerrakseen ;)

Söpö ovistoppari tämän hetken kampanja värityksen mukaisella turkoosilla matolla.
Jokaisella kampanjalla on oma teema värinsä,.

Sisääntulon myyntipöydät.

Huomenna jatketaan. Mulla on vähän vaikeuksia pysyä nahoissani kun olen tyyppiä heti kaikki tässä ja nyt. Niin on sata kohtaa mitä voisi laittaa uusiksi. Kaikki muut eivät ehkä ihan ymmärrä mun tahtia :D Tänään oli kivaa tehdä kyllä yhdessä toisten kanssa kun eilen olin aika pitkälti yksinään. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan...


- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti