keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Koroke esillepano


Viime viikonloppuna pääsimme toteuttamaan jo uutta koroke esillepanoa kun tiistaiksi saapumaan kaavailtu sohva tulikin myymälään jo perjantaina. Koottuamme sohvan lähdimme miettimään mikä matto ja mikä valaisin sopisi jouluiseen esillepanoon.


Tässä vanha turkoosin värisen kampanjan koroke esillepano.


Ennen sohvan saapumista loppui jo edellinen turkoosi kampanja, joten koroke stailattiin muutamaksi päiväksi jo hieman jouluisemmalla värillä.

Päädyimme harmaan, hopean ja punaisen yhdistelmään sillä korokkeelle tarkoitettuun valkoiseen joulukuuseen oli tulossa punaiset koristeet. Punainen on muutenkin "pääväri" myymälän sisääntulossa. Sohvilla on nyt jouluiset punaiset tyynyt jne. ja pöydillä jouluiset esillepanot.

Vaihdoimme uuden maton sohvan eteen ja valaisimeksi valitsimme kunnon "bling bling" kattokruunun. Kokeilimme ensin yhtä sohvapöytää, mutta se ei sopinut oikein tuohon kokonaisuuteen. Siispä se vaihtui lopulta pelkkään lahjasäkkiin. 

Paketoin lisää joulupaketteja koroketta varten tyhjistä pahvilaatikoista. Tein myös myynnissä oleville ovistoppari hirville jouluiset tonttulakit. Tämä oli Tainan loistava idea.


Joulun punaista ja jouluista fiilistä on siis ripoteltuna myös myyntipöydille ja ympäri myymälää.


Hyvää Joulun odotusta! Joulukuu alkaakin jo tällä viikolla.

- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti