perjantai 27. joulukuuta 2013

Ensimmäinen työssäoppimisjakso


Se on ohi nyt, siis tuo eka työssäoppimisjakso. 

Minulla se loppui jo muutama päivä ennen joululomaa, sillä lähdimme jo kauan sitten varatulle ulkomaan matkalle. Täytyypi sanoa, että oli hassu olo yks kaks olla etelässä repäistynä täydestä hässäkästä, vesisateesta ja harmaudesta auringonpaisteen ja lämmön sekä kiireettömyyden keskelle.

No, yhtä hassu olo on nyt kun palattiin kotiin joulupäivän ja tapaninpäivän välisenä yönä. Ihan kuin ei olisi missään ollutkaan. Täällä ei ikävä kyllä odottanut lumi vaan tuo sama harmaa ja vesisateinen keli. Kieltämättä on sellainen olo, että koko matka oli vain unta. Todisteita sitä vastaan on kuitenkin olemassa. Niistä lisää seuraavassa postauksessa. Nyt kuitenkin vielä hieman tunnelmia viimeiseltä työssäoppimispäivältä...

Kiitos Askon porukat, teidän kanssa oli helppo ja kiva olla!
Viimeisinä päivinä sain alkaa valmistelemaan alea. Kaikkiallahan se joulun jälkeen alkaa - niin myös Askossa. Alen väritys on musta oranssi. Niinpä joulunpunaista aloitettiin karsimaan pois sohvilta ja pöydiltä. Tilalle tuli mustaa, harmaata ja valkoista, joka sitten sopii helposti aleen. Tein uusiksi siis pöydät ja vaihdoin siniset "beigeen" hyllyyn, josta numerotyynyt poistettiin omaan kampanjaansa. Sitten jäikin yksi hylly tilaa, johon tuon punaisen sai laitettua. Petasin myös sohvasängyt taas uudelleen, hopea harmaa valkoisella. Siihenkin on helppo yhdistää sitten ale. Tein myös muita valmisteluja tulevaa ajatellen.


Nyt se on siis ohi, ja seuraavaksi olisi aika suunnata taas koulunpenkille ennen kevään uutta työssäoppimisjaksoa. Vuorossa koulussa on tuotekehitystä...


- Milla


ps. En ymmärrä mitä tämä blogger taas kiukuttelee. Rivivälit sekoilee miten sattuu tekstinluonti tilassa. En ole varma johtuuko se automaattisesta kuvanleveydestä vai mistä. Mutta siinä vaiheessa kun valitsen kuvan erittäinsuureksi ja painan "vasemmalle". Niin rivinvälit häipyy eikä niitä saa enää millään takaisin. Jos pidän kuvat keskellä myös rivivälit säilyy. HTML:n mukaan ne kuitenkin ovat siellä. Mutta eipä ne vaan näy. Julkaisen tämän nyt tällaisena kun en enää käsitä mitä tässä keksisi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti