keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Trendikästä sisustuksessa


Sisustuksessa trendeinä näkyvät selkeimmin tällä hetkellä samat asiat, johon kiinnitin jo Habitare postauksessa huomiota. Lue mun Habitare näkemykset täältä.

Kodin sisustuksessa näkyy eniten nyt halu tehdä itse. Käsityöt ovat nyt nousseet arvoonsa. Myös teolliset tuotteet koettavat jäljitellä tätä trendiä - eiväthän kaikki halua, tai osaa tehdä itse.


Cool stuff #2


Muista, että vanhaa ja uutta on helppo yhdistellä jos vain joku kohta on niiden yhdistävä tekijä. Väri, muotoilu tai materiaali. Nyt kangasmateriaaleissa esillä näkyy samettia, rouheaa kotoisaa pellavaa, neuletta.

Huonekaluissa suosituimpia asioita ovat selkeys, neutraalit värit ja graafinen, suoralinjainen muotoilu.

Pientä bling blingiä saa trendikkäillä metallipinnoilla, joita näkyy esimerkiksi valaisimissa ja piensisustustuotteissa.

Cool stuff
Kodikkuus ja kierrätysmateriaalit kulkevat rintarinnan käsintekemisen ja vanhojen arvohuonekalujen kanssa. Kaikkien kotien ei haluta enää olevan "massaa" ja samankaltaisia tavoitellen sisustuslehtien koteja. Nyt voit kaivaa perintöhuonekalut esiin ansaitsemalleen paikalle häpeilemättä.

Cool stuff #3

Graafisuus näkyy myös tuotteiden kuoseissa. Väreissä mainitsinkin jo Habitaressa näkyneen sekä murrettuja pastellisia, että kirkkaita värejä. Ne jatkavat juoksuaan edelleen.

Mistä sinä pidät eniten tai mitkä ovat sinusta nyt pinnalla? Jätä ihmeessä kommenttia!


- MillaLähteet:

mtv.fi/koti / Hanna Sumari 26.08.2013,
iltalehti.fi /  Elina Vikman 23.10.2013,
omat Habitare havainnot 20.9.2013,
Kuva kollaasit tehty Polyvore.comissa © Milla H.,
Kaikki kuvat Polyvore.com.


2 kommenttia:

  1. Oon jääny koukkuun tähän sun blogiin!Opiskelen itsekin tällä hetkellä visualistiksi ja olen sitä mieltä että olet tosi taitava!Tsemppiä sulle jatkossa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau!!! Kiitos ihan hirmuisesti ihanasta kommentista! :) Lämmittää kyllä mieltä tällaiset aina <3 Onko sinulla omaa blogia olisi kiva käydä vasta vierailulla. Aina oppii kun katselee muiden. Tosin itsestäni aina tuntuu, etten ole koskaan tyytyväinen tähän blogiin. Aina voisi tehdä vähän erilailla. Ja sit se kun täytyy tehdä tietyt koulutehtävät aina tänne. Niin en saa mitenkään näyttämään kuvia siltä, että olisin tyytyväinen. Ei siis istu mielestäni muun blogin ilmeen kanssa millään. Mutta minkäs teet. Laitettava ne on aina silti. Hyvää jatkoa myös sinulle.

      Poista