tiistai 3. joulukuuta 2013

Trendit työssäoppimispaikalla


Sisustuksen trendit näkyy huonekalukaupassa valikoiman lisäksi
esimerkiksi asiakkaiden ostokäyttäytymisessä.


Trendejä, jotka näkyvät tällä hetkellä Askossa...


Korkeakiiltoisia kalusteita kysytään paljon. Niitä myydäänkin niin sohvapöytiä, senkkejä, tv-tasoja kuin ruokapöytiäkin. Askon valikoimissa korkeakiiltoisia kalusteita on montaa eri tuoteperhettä. Genesis on yksi sarjoista. Siitä on saatavilla mm. hyllystö, baarikaappi, lipasto, senkki, tv-taso ja vitriini.
Asiakkaat ostavat nyt eniten valkoisia huonekaluja. Jopa noin 80% tv-tasoista, vitriineistä, sohvapöydistä myydään valkoisina. Joko matta tai korkeakiiltoisina. Ruokapöydistä suosituimpia ovat valkoiset ja tummanpähkinän väriset. Ruokapöydän tulee olla isokokoinen.Isot muhkeat divaanisohvat tai avokulmasohvat ovat tällä hetkellä ehkä kysytyimpiä. Väreinä eniten hallitsevat harmaan ja beigen eri sävyt.


Piensisustuksen juttuja ovat nyt kaikenlaiset printit ja kuviot. Aidot valokuvaprintit sekä tikatut tai yksinkertaiset kuviot ovat näkyvästi esillä. Löytyy mm. tähteä, raitaa, kukkia, tekstejä sekä erialisia eläinaiheita.

Tyynyissä on luonnonläheisiä aiheita ja materiaaleja. Myös kirkkaita värejä löytyy. Yksivärisiä ja kuviollisia on helppo yhdistellä yhteen sopivien värien vuoksi. Väreistä löytyy keltaista, turkoosia, pinkkiä, roosaa, harmaata, valkoista, sinisen eri sävyjä, beigeä ja tietenkin aina tuota punaista näin joulun alla.

Valaisimissa aina trendikkäitä  ja myyviä ovat designklassikot kuten vaikkapa Eero Aarnion Tuplakuplat ja Yki Nummen Kupla valaisimet.Kaikki kuvat asko.fi


 - MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti