lauantai 28. joulukuuta 2013

Visualistin tuliaiset

Printti t-paita Pimkiestä.


Nyt niitä luvattuja todisteita siitä, että meidän etelänmatka ei ollut pelkkää unta. Kivan pikku rusketuksen lisäksi matkaan tarttui myös ostoksia ja tuliaisia. Välillä sää oli vilpoinen kovan tuulen vuoksi ja oli muutama aamupäivä vähän pilvinenkin. Hyvä mahdollisuus siis shoppailulle. Kivoja kauppoja Playa del Inglesissä, Maspalomasissa ja El Tablerossa onkin. Stradivarius, Pimkie, Pull & Bear jne. Vaatteet on minusta aika samantyylisiä kuin vaikkapa Veromodan vaatteet Suomessa. Onhan ne kuitenkin vähän erilaista. Ei ehkä ihan kaikilla tule vastaan sitä samaa gollegepaitaa tai samoja legginsejä. Tuo printti t-paita oli pakko ostaa. Se muistutti minua piirtämästäni pöllöstä. Sekoitus intiaanihenkeä, psykedeelisiä graafisia kuvioita ja eläinhahmo.

Paljon vaatteita hankinkin ja saappaat sekä laukun. Pitkät saappaatkin maksoivat vain 29,90 euroa. Päätin, että vaikka pakkasenkestävyys on varmaan vähän niin ja näin niin nuo sitten kestävät sen mitä kestävät. Eipähän täälläkään siitä pakkasesta ole tietoakaan. Vaatteet tuli ostettua urheilukauppa Base:sta, Stradivariuksesta, Pimkiestä ja lentokentältä vielä yksi paita Lenita & GTX:stä.

Adidas Originals Graphic Bone legginsit. Kuviosta ei kauempaa keksi, että esittää sen kummemmin mitään. Lähempää kuitenkin totuus paljastuu.Carolina Boix saappaat, Lenita streetwear gollege, X-ti Territory laukku.


Kannattaa tutustua. Kuvat: carolinaboix.comstradivarius.compimkie.esbase.net/es.


Näiden lisäksi tuli hankittua mm. villapaita ja farkkutakki. Lisää "tuliaisia" seuraa vielä ;) Matkalla oli upeita näyteikkunoita ja Joulujuttuja. Joulupukkikin tuli oikein paraatin saattelemana. Huippista! Bloggerin välit kiukuttelee edelleen, mutta ei anneta sen häiritä. Ihan just buenoita näistä postauksista en omasta mielestäni tuosta syystä saa vaikkei se varmaan teitä muita häiritse millään lailla... Toivottavasti tuokin ongelma jossain vaiheessa minulle avautuu ja ratkeaa.


- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti