maanantai 22. syyskuuta 2014

Eka päivä työharjoittelussa


Huh hulinaa. Heti tapahtumanjärjestämisrumban loputtua alkoi meillä yo-pohjaisilla nyt maanantaina työharjoittelujakso. Suoritan omani Gloriankodin toimituksessa. Tänään oli ensimmäinen päivä. Olen ihan pyörällä päästäni kun kaikki on niin uutta ja outoa. Uskon kuitenkin, että jakso tuo monta kivaa juttua, joista voin tännekin pistää kuvia ja kertoa tarinoita.


6 kommenttia:

 1. Sun harjoittelupaikka on kyllä aivan upee! Nauti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä jännitetään kovasti edelleen. Kyllä se tästä lähtee varmasti rullailemaan. Olen vaan aina niin vaativa itseäni kohtaan, että mun on vaikea asemoida itseni harjoittelijan rooliin - mun ei tarvitsekaan osata / tietää kaikkea! :)

   Poista
 2. Kylläpä onkin mielenkiintoinen harjoittelupaikka. Lehti on jo vuosia ollut yksi suosikeistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin mielenkiintoinen! En edes tiedä mitä kaikkea odottaa tältä jaksolta! Ensimmäinen viikko on jo lopuillaan :) Lupaan kyllä postailla jotain kivaa tuolta :) Huomenna pääsen ekaa kertaa busseilee Hkis. Ekaa kertaa ja yksi :D Saa nähdä mistä löydän itteni!

   Poista
  2. Elämä voi parhaimmillaan olla seikkailu - juuri silloin kun vähiten odottaa :) arkipäivänä. Nautihan kaikesta tästä uudesta - kiva nähdä mitä sitten meillekin tarjoilet:)

   Poista
  3. No niinpä! Todella! Tämä päivä oli todellakin sitä <3

   Poista