lauantai 6. syyskuuta 2014

HelsingissäJaettiin eilen julisteita Helsingissä meidän tapahtumasta Visual Inspiration 2014. Julisteiden jakamisen jälkeen poikkesin Reetan kanssa kakulle Fazerin kahvilaan. Nams... Harhailtiin vielä keskustan kaduilla ennenkuin minun täytyi hypätä bussiin. Löydettiin yrjönkadulla sijaitseva ihana pieni paikka Nudge, jonka kanssa samassa tilassa toimii myös ravintola Rulla. Katso Nudgen nettisivut tästä.

Ja voi mitä ihanaa siellä olikaan. Kaikenlaista vaatetta, joita teki mieli sivellä... Puheltiin, että jos vain olisi varaa voisi pukeutua ihanasti tällaisiin vaatteisiin. Mun lemppari oli ehdottomasti Camilla Norrbackin kettu mekko! Se olisi ollut -50% alessakin, mutta "onneksi" se oli liian pientä kokoa. En viitsinyt edes alkaa sovittaa. Mutta voi kuinka kaunis kuosi. Ihana ihana - ihan mun näköinen mekko. Tätä jään kyllä kaipaamaan! Mietin nytkin tätä kirjoittaessani, että mitä jos se sittenkin olisi mahtunut.

Kaupasta löytyi myös mm. Terhi Pölkin kenkiä, joita tulee näkymään myös meidän Visual Inspiration 2014 tapahtuman muotinäytöksessä 18.9.2014. Ihanat nuokin! Kertakaikkisen.


1 kommentti: