perjantai 26. syyskuuta 2014

Uskomaton viikko!


Kuten jo kerroinkin, aloitin maanantaina työharjoitteluni Helsingissä Glorian Koti -lehden toimituksessa. Ensimmäinen viikko on mennyt tosi nopsaan ja sisältänyt vaikka mitä.

Olen mm. koonnut seuraavaan lehteen tulevaa juttua, lähetellyt sähköposteja ja soitellut saadakseni painokelpoisia valokuvia lehteen ja Kotiguru nettisivustolle. Autoin myös kokoamalla Kotiguruun pari juttua liittyen Facebook-kirppiksiin. Yhteen niistä pääset tästä. Selailehan muutkin, siellä on ihan kivoja juttuja! Tosi paljon on tullut kaikkea uutta ja olen ihan pyörällä päästäni.

Tänään olin sisustustoimittaja Annan mukana keskustassa keräilemässä tavaraa tulevan tiistain kuvauksia varten. Silloin siis mennään valokuvaus studiolle tulevaa lehtijuttua varten. Menen jo maanantaina sinne piipahtamaan ekaa kertaa, kun mut "diilattiin" auttamaan tapetoinnissa kuvausjärjestelijä Heliä. Toivottavasti musta on enemmän hyötyä kuin haittaa. No, kyllä kai sentään - olen kokeillut tapetointia ennenkin.

Kierreltiin ympäri Helsinkiä tosi monessa paikassa mm. H&M:n showroomissa, Iittalan myymälässä Espalla (jossa saatiin nautiskella teetä ja espressoa kun lainatavaroita kirjattiin), Formverkissa ja jossain maahantuojan showroomissa Nosturin lähellä. En edes muista enää missä kaikkialla. Seurasin kiltisti Annaa ja yritin painaa mieleeni edes jotain maamerkkejä, jotta voisin ehkä osata paikkoihin yksinkin.

Iittalan myymälässä ihastuin pikkusen. Taika - sarjasta on meinaan tullut tuollaiset aivan ihanat merinovillaiset koristetyynyliinat ja huopa! En ole ennen niitä bongannut vaikka vissiin keväästä saakka on olleet myynnissä.

Nuo harmaat... No - hurmaavat. Ne nähdään ehkä lehtikuvissakin. Tuli muutenkin kyllä kuten arvata saattaa sisustusvimma kun pääsi hipelöimään kaikkea. Koko sisustuksen vois todellakin pistää uusiks. Ihan tuli pöhköksi kun kotiin pääsi - kyllästyttää vanhat jutut.

Ja kuinka sattuikaan, puhuttiin, että mihin mennään lounaalle. Mietinnän jälkeen Anna ehdotti jotakin nepalilaista ravintolaa. Tottakai se sopi - rakastan mausteista ruokaa.

Rupesin siinä miettimään missäpäin mahdetaan olla ja kuinka ollakkaan pääsin mun haikailemaan suosikkimestaan Himalayaan lounaalle. Ihan super mukavaa! Mikä johdatus! (Onko sattumaa olemassa?) Anna tilas vielä meille mangolassit ruoan kanssa. Niitä en ollut ennen maistanut. Ahhh... miten hyvää! Kuva unohtui siinä nälässä ottaa ennen syömistä.

Ja hei! Mä selvisin julkisissa ihan yksin! Okei, takaspäin omalle autolle mennessä jäin yhden pysäkin liian aikaisin, sillä en ollut varma missä seuraava pysäkki oli. Laskin paremmaksi ottaa varmanpäälle, kuin hurauttaa paljon ohi. Mutta hei - ei muutamaa sataa metriä lasketa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti