perjantai 21. maaliskuuta 2014

3 + 1 päivää

sokos.fi

Sokoksella on ollut keskiviikosta saakka perinteiset 3+1 päivät, jotka jatkuvat aina sunnuntaihin saakka. Myymälään kannetaan kasoittain lavoja ja pinkkejä laatikoita - joihin laitetaan jos jonkinlaista tarjoustavaraa esille. Jokapäivälle on uusia tarjoustuotteita. Niitä on saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää. Suosituimmat tuotteet loppuvat jo saman päivän aikana, toisia riittää useammalle päivälle.

Itse en valitettavasti päässyt rakentamaan maanantaina ja tiistaina tapahtumaa sillä olin sairaana. Viikon kolme viimeistä päivää olinkin sitten siellä ihmisvilinässä. Purin tavaraa ja autoin asiakkaita minkä pystyin. Sekä siistin tietysti myllerryksessä käyvää myymälää.

Tänään perjantaina sain myös uusia kolme esillepano pöytää, joista kahdessa on myös oma kokonainen nukke. Ikävä kyllä en muistanut ottaa kuvaa kuin ensimmäisestä Espritin pöydästä, jonka tein tyhjälle pöydälle odottamaan paikalleen pääsyä. Pöytä pääsee takaisin omalle osastolleen maanantaina kun 3+1 päivää siivotaan pois.

Espritiltä tuli uutta amerikan lippu henkistä t-paitaa ja kauniita kesäisiä neuletakkeja tummansinisinä ja hiekanvaaleina. Ne tuli olla pöydässä esillä. Niiden kaveriksi valitsin jo hieman aiemmin tulleet raitapaidat, pitsireunaiset topit sekä slim leikkauksiset chino housut, joissa on "merihenkinen" vyö. Muutenkin pöydästä tulee mieleen jotenkin kesä ja meri... Tulee ihan "kuume" päästä aurinkoon ja meren äärelle ja pukea ihana neule lämmittämään käsivarsia.
En nyt tiedä sitten millainen siitä tuli, mutta ainakin tuotteet ovat esillä. Toin vähän lisämausteeksi muutaman kauniin nahkavyön ja huivin. Chinot halusin viikata jotenkin niin esille, että niiden lahkeiden kaunis taitos näkyisi ohikulkijalle koskematta housuun. Siispä laitoin osan housuista ylätasolle ja loput alas, ettei pino tullut liian korkeaksi.

Toisen pöydän tein Sportin puolelle. Salon Sokoksessa on vain naisten sport osasto ja nyt sinne tuli uutta keväistä vaatetta Luhdalta. Puin nuken ja laitoin loput tuotteet pöydälle siisteihin pinoihin. Väreinä olivat kirkkaat koralli, tipun keltainen ja raikas valkoinen.

Kolmannen pöydän tein aikuisten naisten pukeutumisen puolelta, tällä kertaa pöytään tuli Frank Walderin krokotiilipintaiset farkut, vihreä jakku ja muutama kiva toppi ja t-paita. Somisteeksi toin nukelle valkoisen nahkavyön, kaulakoruja ja laukun sekä pöydälle asuun sopivat Riekerin avokkaat. Pöytää elävöittämään laitoin vielä muutaman sävyyn sopivan huivin.

Katsotaan jos nämä vielä ensiviikolla ovat siinä kuosissa, että kuvat kehtaa ottaa niin voin sitten esitellä nekin pöydät. Maanantaina onkin ehkä mun ensimmäinen ammattiosaamisen näyttö. Tarkoitus olisi tehdä sisääntulon houkutusalueen uusiminen 3+1päivää purkamisen ohessa. Vähän jännittää kyllä koska en oikein tiedä mitä tuleman pitää. Valokuvia pitäis pakostikkin muistaa siitä ottaa...


- Milla
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti