tiistai 11. maaliskuuta 2014

Mallinukkeja ja myymälähommiaTässä on sekä viimeviikkoisia, että eilisiä kuvia. Tuon houkutuspöydän sisääntulossa sain tehdä yhdessä myyjä-visualistin kanssa. Tai hän tekee visu hommia kun "oikea" myyjä-visualisti on äitiyslomalla. Hän oli valinnut istuvalle nukelle vaatteet ja sain ehdottaa vaatteita mitä lopuille nukeille tulee päälle ja auttaa niiden vaihtamisessa. Miehelle vaihtui vielä uuden merkin State of Artin vaatteet ja pöydälle tuli merkin "logo" ja esitteet.

Juoksuvaatteita ja kenkiä tulee nyt kevättä vasten todella paljon. Aluspukeutumisen ja sport osaston välissä seisoskelevat nuket saivat ylleen sen mukaisen vaatetuksen. Huivi / hattu puolella pääsin järjestelemään seinää uusiksi kun kaikista talvisimmat hatut siirtyi vähän näkymättömämmälle paikalle.

Tosi paljon olen tehnyt ihan perus myymälähommia, hälytystä, hengarointia, hinnoittelua ja järjestelyä sekä siivoilua. Viimeksi tänään järjestin kaikki urheilurintaliivit oikein tarkasti kokojärjestykseen ja siistin rekkejä ympäri myymälää.


- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti