torstai 13. maaliskuuta 2014

Kevään pastellisia trendejäAurinko, lämpenevät ilmat - kaikki uusi innostaa ja virittää inspiroitumaan alkavasta keväästä. Pinnalla ovat kosmetiikassa kauniit pastelliset, heleät ja kukikkaat sävyt. Erottuvimmat värit ovat varmasti kirkas pinkki ja raikas oranssi. Näitä tullaan näkemään myös kevään ja kesän 2014 muotinäytösten huulimeikeissä. Kokeilunhaluinen trendikäs nainen hankkii kirkkaan oranssin mattapunan siinä missä pinkki sopii kenelle tahansa.

Diorin sarja Trianon on tästä malli esimerkki. Sarja on saanut innoituksensa Marie Antoinettesta - herkkää, ylellistä ja täynnä pastellinsävyjä.

Yleensäkin meikissä tavoitellaan luonnollisuutta, heleyttä - kuulasta ja tervettä kesä ihoa. Sama kukkaiseuforia jatkuu hajuvesissäkin. Sen näkee jo uutuus hajuvesien ulkonäöstä. Viimeistään tuoteselosteet varmistaa tämän... Katso loput kevään uutuustuoksut sokoksen beaty news sivuilta. Myös kynsilakat loistavat kilpaa keskenään kesäisissä karkkiväreissä.Uutuuksissa on paljon näkyvissä myös luontais / luomutuotteita. Yhtenä esimerkkinä näistä uudet Neal's Yard remedies tuotteet. Tuotteet ovat sataprosenttisesti kasvipohjaisia, joissa on käytetty vain luomulaatuisia raaka-aineita. Niitä ei myöskään ole testattu eläimillä ja ne ovat muutoinkin mahdollisimman "puhtaita".

Toinen uutuus on pariisilaisen muotitalo Balmainin Session stylistien kehittämä hiusmuotoilusarja "muodin edelläkävijöille".

Huhtikuussa Sokoksiin on tulossa myyntiin myös uusi Philosophy ihonhoitosarja. Maailmalla se on tunnettu, mutta Suomessa ihan uusi tuttavuus. Tätä jäämme odottamaan...


- MillaLähteet: sokos, sokos.fi, sokos beauty news, sokos beauty news / Mariela Sarkima, dior beauty


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti