keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Ensimmäisiä tehtäviä Sokoksella

Tässäpä joitakin ensimmäisistä tehtävistä kuvien muodossa: 


Ensimmäisenä päivänä Sporttipuolen myyjä vietti "visu"päivää ja oli suunnitellut ikkunaan menevät vaatteet. Pääsin avuksi riisumaan nukkeja ja pukemaan uusia vaatteita niille. Kivaa sillä toivoinkin oppivani nukkejen kanssa pelaamista. Tässä puuttui vielä kengät. Ekana päivänä siivoilin myös urakalla rintaliivi osastoa. Yksi myyjistä totesikin minun varmasti näkevän niistä unta!

Tiistaina aloitin päiväni purkamalla aluspukeutumisen eli "alpun" pöydän. Hengaroin ja siirsin tarjous yöasut rekkiin ja laitoin tilalle Jaanan valitsemat alusvaatteet sekä mietin sopivan rekvisiitan piristykseksi. Aloitin henkaroinnilla. Juuri maanantaina olin siivotessani viikannut nuo yöasut siisteiksi. Olisipa ollut siitä kuva ennen :) Mylläys oli käynyt.

Yöasut henkaroitiin pieniin henkareihin, joissa lukee kunkin tuotteen koko.

Pöydän uutta tuotteistusta.

Nuken kanssa Jaana vähän auttoi - hän tiesikin jo valmiiksi varoittaa sen olevan hankala ja kehoitti minua pyytämään apua sen kanssa.


Tässä ENNEN ja JÄLKEEN.

Tein myös sportti puolelle yhden pöydän uusiksi. Tästä ei ole ennen kuvaa. Viikkasin minulle osoitetut vaatteet parhaaksi katsomallani tavalla pöydälle, jotta ne olisi mahdollisimman kivasti. Perus siisti tästä tuli. Toki rekvisiitta toisi ehkä lisää eloa?

See you!

- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti