keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Naistenpäivän yllätys postilaatikossa
Naistenpäivänä viime lauantaina lueskelin facebookin uutisvirtaa ja silmiini osui luokkakaverini postaus. Katoin eka no että mitäs hän on saanut naistenpäivänä kunnes klikkasin kuvan kunnolla auki. No siellähän se oli - viime jaksosta saadut blogitunnustukset olivat materialisoituneet. Sinin postiluukusta oli paljastunut siis kirje, jossa oli palkinto neljännen jakson blogi jutuista :) 

Tästähän postailinkin aiemmin - eli Sinin, Reetan ja minun blogit valittiin viimejaksolta "parhaiksi" ja ainakin eniten ylläpidetyiksi / kehitetyiksi, joten osasin odottaa myös itselle jotakin yllätystä. Tajusin samalla ettei oltu perjantaina haettu postia ollenkaan. Kipinkapin siis sohvalta ylös. Löytyihän sieltä omasta laatikosta oma lehti minulle ja hauska "diplomi" tehdystä työstä blogin kanssa. 

Jee! Hyvä Sini ja Reetta - hyvä me! Tämä oli kiva yllätys naistenpäiväksi. Minun lehteni oli ELLE decoration, jossa oli keittiö & kylpyhuone ekstra. Sopivasti - liekkö joku huomannut meidän keittiöremontin koululla saakka ;) Tuo ylläoleva kuva painui eniten silmiini pikaselauksessa. Täytyy ajan kanssa selailla lehteä tarkemmin. 

Voin sanoa, että olen ollut TODELLA väsynyt ja kiireinen tässä. Viimeisetkin virrat vie tuo meidän keittiöremontti. Onneksi kevät ja kesä sekä KESÄLOMA! odottaa ja lähestyy kuitenkin vääjämättä. Kyllä kai tämä tästä?!


Eteenpäin sano mummo lumessa! Kiitos ihanille opeille taas näistä ylläreistä!- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti