torstai 9. tammikuuta 2014

KirppislöytöjäHeipsan! Tänään koulussa suuntasimme viimeiseksi kirpputoreille etsimään ideoita ja materiaaleja tuotekehitysjakson tehtävään - eli tehtävään suunnitella ja valmistaa istuin. Löytyi jotain ideaa siihenkin, mutta jätin osan vielä hautumaan. En viitsi sijoittaa turhaan euroja sellaiseen, josta en vielä tässä vaiheessa voi olla täysin varma ;) Salamyhkäistä, eikö? En halua vielä kuitenkaan paljastaa enempää ennenkuin olen varmempi ideasta.

Tein kuitenkin muita löytöjä ja tosi edullisesti. Eläinsuojeluyhdistyksellä oli myytävänä ilmeisesti ihmisten lahjoittamia vaatteita. Tai näin ainakin voisin olettaa? Ja sieltä tein kunnon vintage löydöt. Suomalaisen Design Seventa silkkipaidan kauniin vanhan roosan värisenä. Maksoi 50 senttiä. Ihan kuin uusi. Uskomatonta kuinka nuo vanhat kankaat kestää aikaa. Tosi yksinkertaisen kaunis ja kiva väri. Olisi kiva tietää kuinka vanha tämä on? Kyseistä merkkiä oli ainakin Helsinkiläisessä Vintage pukeutumiseen erikoistuneessa liikkeessä eli ainakin tää on vanha.

Toinen löytö oli MICHAEL STURMin sametti jakku kaksi euroa. Todella hauska kaulukseton malli. Tämäkään ei ole kankaaltaa mistään kulunut. Kuin uusi. Hurmaava jollainlailla. Kotona tosin huomasin pienen miinuksen. Olkatoppaukset ovat irronneet ja valahtaneet jonnekkin vuoren sisään roikkuen nyt takana helmassa vuoren ja päällikankaan välissä. Lisäksi yksi nappi puuttuu. Nämä pikku virheet korjaa kuitenkin helposti ja täytyy jahdata, josko jostain löytyisi tuollainen samankaltainen nappi. Jakku on valmistettu länsi Saksassa, joten ei tämäkään ihan uudenkarhea taida olla. eBayssä oli myynnissä ko. merkin mekko vintage 80' merkinnällä ja kyllähän tuo johonkin aikaan ennen Saksan yhdistymistä viittaa tuo valmistus merkintä.

Vielä pakko oli ostaa tuollainen pöllökoru. Mulla on jo sellainen hopeinen tms. ja tää pronssi / kullan värinen oli vaan alle kaks euroa, joten pakko oli saada. Match match... Yhteensä ostokset teki siis tänään 4,40€.

Kuvat ei tee näille oikeutta kun pimeässä yrittää kuvata. Varsinkin mustaa vaatetta on niin vaikeaa ikuistaa muutenkaan sisätiloissa varsinkaan pelkän henkarin päällä. Mallikin näyttää napitettuna vähän mummolta vaikka minusta se on enemmänkin chic luonnossa ;) Sori siis huonolaatuisista kuvista!
- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti