tiistai 28. tammikuuta 2014

Tuotekehityksen eteneminen - gallop
Minun GALLOP istuimeni eteni taas tänään vaikkei vaikeuksilta vältytty. Onnistuin nimittäin kasaamis vaiheessa ampumaan useammankin naulan vinoon, joten ne tulivat ikävästi esiin vanerin läpi. Onneksi suunnitelmissa on tuo maalata, joten jäljet saa helposti piiloon.

Sain tänään tehtyä siis tuotemerkille kolon runkoon. Suojasin sen kumihanskalla puutöitä ja maalausta varten. Merkin saa sitten viimeiseksi riisuttua sieltä näkyviin. Sain kuin sainkin siis kasattua tuon rungon kasaan. Huomenna olisi tarkoitus jatkaa "päälli"osalla, jonka päälle sitten tulee se kaunis vanha satula. Vähän minua tuo rungon kestävyys epäilyttää kun sen kasaaminen ei nyt siis ihan putkeen mennyt, mutta opettaja kovasti sen vakuutteli kestävän, joten täytyy kai tyytyä vaan sitten luottamaan siihen.

Lisäksi höyläsin nuo vanerien yläreunat tasaan päälliosaa varten. Siinäpä se päivä sitten menikin kun meitä on niin monta, että välillä on luppo aikaa tällaiselle kärsimättömälle ihan liikaakin.


Runko paloina ennen kasaamista.
Ihku kumihanska viritys. Todella tyylikästä! Ainakin nerokasta.Toivon todella, että saisin jo huomenna sen päälliosan hyvälle mallille. Tänään jätin päälliosan aihion puristimeen. Se siis liimattiin muutamasta lankusta yhdeksi pölliksi, josta huomenna on tarkoitus käsipelillä sitä alkaa muokkailemaan. Aikomuksena minulla on tuoda runko kotiin joku ilta maalattavaksi kunhan se on valmis. Sen jälkeen on vielä ainakin kantokahvojen kiinnitys ja jyvätyynyn ompelu + täyttö. Jyvät on kyselty jo valmiiksi, mutten ole raaskinut käydä niitä hankkimassa kun en osaa vielä arvioida määrää ollenkaan.


- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti