lauantai 4. tammikuuta 2014

Pinnalla nyt...Kuiske kuuluu, että nyt olisi sopivaa pukeutua sammaleen ja metsän hämyn vihreään, sinappiseen keltaiseen, luumun ja hattaran pehmeisiin sävyihin ja nuo tikkaukset, joista jo puhuin aiemmin. (Lue aiempi postaus täältä.) Niitä riittää joka lähtöön. Juuri kun menin sanomaan, etten ennen reissua bongannut niitä täällä Suomessa - nyt kyllä näkyi. H&M:llä näin tikkipuseroita mm. juuri sinapin keltaisena. Taitaa jatkaa myös voittokulkuaan pitsi, eläinprintit & erilaiset kuva-aiheet sekä kaikki graafiset jutut varsinkin pöksyissä. Myös farkku on näkyvillä kesää vasten vahvasti. 

Leveälahkeiset ja löysät housut astuu näkyviin pillien vihdoin antaen niille tilaa. Tästä en itse niin välittäisi. Jotku super leveät lahkeet? Ei innosta kyllä yhtään... Ylipäätään nyt on aika yhdistellä isoja juttuja. Ylisuuri takki, väljät farkut jne.

Taitaa näissä olla yksi yhteinen sääntö - älä pukeudu päästä varpaisiin samaan esim. tuohon tikki villitykseen vaan yhdistele eri trendit keskenään. Lukipa kyllä jossain, että olisi muodikasta pukeutua myös kauttaaltaan samaan sävyyn kunhan vaihtelee eri materiaaleja ja pintoja. Esim. neule yläosa, farkku alaosa ja kiiltäväpintainen takki sekä kengät.

Mutta mitä se muoti oikeastaan on? Kuka sen luo, kuka siitä päättää? Mistä trendit alkaa? Nämä on kysymyksiä, joita miettii kun näitä pläräilee netissä tai katselee kaupassa. Mikä loppujen lopuksi on todella se must just nyt?

Ylisuuri takki - keltaisena kuinkas muuten?
Kuva: hm.comVäljät ja mukavat housut. Tämän tyyliset itseasiassa hankin jo etelänmatkallemme mustana.
Kuva: hm.com


- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti