maanantai 20. tammikuuta 2014

Window decals / Ikkunateippaus tehtävä
Tällä jaksolla meillä on maanantai päivät meidän iki ihanan ohjaavan opettajan, Jorin kanssa Adoben Illustrator- ohjelman kanssa vääntämistä. Se kenelle Illustrator ei sano mitään, mutta kiinnostaa tietää mikä se on: 

"Adobe Illustrator on Adobe Systemsin kehittämä vektorigrafiikkaan perustava piirto-ohjelma. Illustratoria voidaan pitää Photoshopin sisarohjelmana. Photoshop on ensisijaisesti digitaalisten valokuvien muokkausohjelma, kun taas Illustratoria on perinteisesti käytetty esimerkiksi julisteidenkirjan kansien, logojen ja esitteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Nykyään Illustratorilla voidaan myös tehdä grafiikkaa esimerkiksi flash-ohjelmiin, mobiililaitteille, nettisivuille sekä elokuvien jälkituotantoon (postproduction)." Lähde: wikipedia.org.

Meillä on taas ihan ihka oikea asiakas - Aikuiskoulutuskeskus, jonka tiloihin me toteutamme muutamaan ikkunaan teippaukset. Aloitimme siis ikkunateippien suunnitelulla ja "rakentamisella". Eli Illustratorilla tuttavallisemmin Illulla väännämme erinäisiä kuvia siihen muotoon, että myös teippivalmistus firma niitä pystyy ymmärtämään. Unohtamatta sitä, että teippien on oltava käyttökelpoisessa muodossa - leikkuu jäljet niin, että kuviot todellakin syntyvät kun teippi asennetaan.

Aikaa ei ole montaa maananataita. Meidät on taas jaettu tiimeihin ja joka tiimillä oli eilen vähintäänkin luonnoksia valmiina. Itse skannasin oman luonnokseni ja piirsin siitä Illulla "läpi". Muutaman muunkin kuvion ehdin toteuttaa. Niistä kuvia myöhemmin kunhan saan ne otettua .jpeg muodossa tikulle mukaan :)


- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti