sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Työssäoppimisjakson esittely

Tässä vielä koontia kuvina työssäoppimisjaksolta ennen joulua. Meillä on nyt maanantaina työssäoppimisen esittely, jolloin esittelemme omat työssäoppimispaikkamme muille visualisti opiskelijoille.


To-paikkana Asko oli mukava ja sellainen ns. perus sisustus/huonekalumyymälä , jota nyt voikin siltä odottaa. Askossa oli kivaa erityisesti huoneet eli intterit joita stailattiin ja sisustettiin uudelleen. Yhteyshenkilönä minulla toimi myymäläpäällikkö.


Heti jakson alussa pääsin tositoimiin. Sain sisustaa ja stailata huoneita eli inttereitä ensin pari päivää yhdessä sisustusmyyjien ja suunnittelijan kanssa ja myöhemmin yksin. Heti ensimmäisinä päivinä sain myös ihan itsekseen tehdä valtavan työn järjestellen isot väliseinät, työpöydät, tv-tasot ja lastensängyt uudelleen. Siinä tuli kamala hiki.

Suosittelisin paikkaa jollekin, kuka haluaa oppia / tehdä itsenäisesti hylly ja myymäläesillepanoja ohjeistuksen mukaan. Sisustaa ja eritoten stailata. Jollekin, kenellä on reipas ote ja tekemisen meininki. Pieni poweri ei ole pahitteeksi, sillä isot sohvat yms. oli todellakin raskaita siirrellä :)
Työtehtävinä minulla oli siis mm. myyntipöytien ja hyllyjen järjestely ja uusien esillepanojen teko, joulun rakentaminen, inttereiden stailaus ja uudelleen rakentaminen, isojenkin esillepano alueiden uudelleen järjestelyä, yleisen siisteyden huolittelu, tavaroiden paikalleen vienti, tavaroiden ja mattojen kuorman purku.Tein myös joitain suuria "muutoksia", eli kokonaisten hyllyjen vaihtamisia keskenään. Tässäkin oli ennen sisustustyynyjä ja huopia koko seinä täynnä. Siirsin siihen Ratian Saaristo tuotteet, jotka tulivat kampanjaan. Tein myös ennen joululoman alkua ja to-jakson päättymistä ison ale alueen ja siirtelin suuren määrän tuotteita paikasta toiseen.Jouluintterin kanssa laitoin mielikuvituksen peliin. Tein myyntikynttilöistä "adventtikynttelikön", lasipurkista ja pakkauspapereista täytekakun ja joulutorttuja, servietit, yms. Mahdottomasta tyhjästä - mahdolliseksi tuotteeksi :)Siinä se pikakelauksena. Kohta alkaakin jo uusi työssäoppiminen.

- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti