tiistai 7. tammikuuta 2014

Uolevi Nurmi

Kenelle on tuttu nimi? Käsi ylös - mun lapanen nousee. Mietin samalla kuumeisesti, että mistä se on tuttu. Nimi on tuttu, mutta kuka tuo mies mahtaakaan olla. "Hei se on varmaan joku puuseppä." Pika googletus - sehän on. Ei vaan silti tule mieleen, että mistä se on tuttu. Ruokalassa se tulee kuitenkin jostain mielen sopukoista. Hei se on siitä "suomen karmein keittiö" - eiku mikä se oli. Suomen kaamein kämppä, korjaa mun luokkakaveri. Joo hei siitä se on! (Muistan näköjään erityisesti jonkun keittiö jakson.)

"Suomen kaamein kämppä" - Uolevi Nurmi. Puuseppä ja mm. jalkapallovalmentaja tuli kertomaan itsestään ja tuotteiden synnystä meille, ekana koulupäivänä sitten marraskuun alun. Työharjoittelun ja joululoman jälkeen meillä alkoi uusi jakso, tuotekehitys.

Uolevi oli hauska puhuja, hän alusti meidät tehtäväämme. Suunnittelemaan tuote. Erityisesti jäi mieleen vika juttu - se kai oli tarkoituskin. Onko sulla kaikki pelissä? Jos haluat oikeasti onnistua ja saavuttaa jotain tee se "Kaikki pelissä - sataprosenttisesti".

Päätinpä myös tehdä pitkästä aikaa videon. En tiedä mitä kamera sääti monta kertaa. Selitin tuon vieraammekin jo yhdelle videoista, mutta kamera ei taltioinutkaan mitään. Jotenkin tää oon taas niin hankalaa :) Miten sitä osaisi puhua luontevasti? Sönkötystä ja sit väkisin aina jotain vääntöä loppuun kun ei vaan vois sanoa että "moi"? Miksei muka voisi? Mulla on joku oma hankaluus vaan nyt tähän asiaan...

Näille järkyille videoille on tehtävä jatkossa jotain, 
mutta tässä tämä kuitenkin on (kivaa mutustelua ja karvalapsen väliintulo)

Taustamusiikki YouTuben musiikkikokoelmasta / Back to school

- Milla


4 kommenttia:

 1. Löytyipä sulta täältä kiva blogi! Noi ihanat saappaat vilahtaa tuolla kuvassa taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sä olit oikein kommentoinut tänne :) Täytyypä käydä vasta vierailulla ;)

   Poista
 2. Kirjottelin aiemmin että oon jääny koukkuun tähän sun blogiin,hyvin meni toi videointikin,turhaa itsekritiikkiä..me ollaan suomalaisia;)hävettää kyllä pistää osoite tohon omaan alkeelliseen blogiin eli visut13.blogspot.fi,mutta kaikki kommentit ja parannusehdotukset on tervetulleita!T:Anne.H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mulla on nyt hirveä kiire, mutta yritän muistaa palata tarkemmin sun blogiin joku päivä :) Oon onneton näiden kommenttien tarkistelujen kanssa. Nyt taas vaihteeks muistin mennä katsomaan josko joku ois kirjoittanut :)

   Poista