tiistai 7. tammikuuta 2014

KuvankäsittelyKuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. 
Mutta kuva - kuten sanatkin saattavat usein valehdella. 

Herää kysymys kuinka paljon kaikkia lehtikuvia vaan käsitelläänkään, jos minä pystyn minuutissa alkeellisella googlen ilmaisohjelmalla käsittelemään kuvan pienimmät virheet pois. Ja tämä siis todella hutaisten vailla mitään kunnon ohjelmaa. Ainahan mallien kuvista poistetaan häiritsevät luomet yms., mutta olisipa hauska - TODELLA hauska joskus saada käsiin lehti, jossa moista käsittelyä ei olisi tehty yhdellekään kuvalle.

Tässäpä naistenlehdille hyvä idea! Kerran vain sellainen numero, jossa ei millekään ihmisen kuvalle ole tehty minkäänlaista retusointia. Hei se olis hauskaa...

Eihän tää nyt mikään uusi juttu ollut. Tulipahan vain mieleen. Ja vaikka tämän on tiedostanut mielen syövereihin jo ajat sitten sortuu ainakin allekirjoittanut silti aina silmäilemään kauniita naisia kuvissa ja heidän täydellisiä vartaloitaan, hakee lohdutukseksi palan suklaata ja menee ehkä huomenna aavistuksen pidemmälle lenkille.


- Milla2 kommenttia:

  1. Sun täytyy ehdottaa tota kuvaideaa jollekin lehdelle tms pistää asia eteenpäin :D ois niin siistii jos toi toteutuis... haha!

    VastaaPoista