lauantai 12. lokakuuta 2013

Joulutorimainos voitto!


Joulutorimainokset

Tehtävänä oli siis kahden avoimien ovien päivän aikana tiimeissä suunnitella ja toteuttaa joulutorimainokset alusta alkaen. Meidän huipputiimissä oli Lilli, Kaisa, toisen vuoden opiskelija Sari ja minä.

 Kahteen eri lehteen mainokset, julisteet, sähköpostikutsu, Facebook sivuille bannerit, Facebook-kuva jaettavaksi sekä iso banderolli mainos. 

Tehtävähän oli saada mainoksien ilmeestä TUNNELMALLINEN, KUTSUVA, JOULUINEN ja LÄMMINHENKINEN. Lue ensimmäinen postaus täältä.

 Käytimme tähän koululta löytyviä materiaaleja ja aloitimme tekemällä kuvausjärjestelyt - ottamalla tarvittavat valokuvat mainosmateriaaliin. Kuvat muokattiin Photoshopilla ja mainoksen muu ilme lähinnä Illustratorilla. Molemmat Adoben ohjelmia.

Toisena tehtäväpäivänä aikaa oli siis klo. 17.00 asti, jolloin tehtävät luovutettiin ja valintaraati valitsi käyttöön otettavan mainostyön - MEIDÄN TIIMIN TYÖN! Jees! :) Oltiin niin tyytyväisiä lopputulokseen ja tietysti meidän työn valintaan! Perustelut voittoon oli lyhyesti "työ tavoitti parhaiten tehtävän annon". En enää muista mitä muuta siitä sanottiin :)

Tässä meidän mainosmateriaalit. Ison mainosbanderollin kanssa kone hieman tökki ilmeisesti järkyttävän suuren tiedosto koon vuoksi. Saimme kuitenkin pienten kikkailujen jälkeen sen esille valinta tilaisuuteen. Koulumme työntekijä tekee sen nyt sitten vielä uudestaan ennen painoon lähtöä, jotta se saadaan oikeaan kokoon. Lisäksi hän lisää vielä logot joka mainokseen ja tekee tarvittavat muutokset.

Tässä meidän tiimin mainokset, värit toistuu koneella vähän ikävästi.
Minusta tuo viininpunainen pohja oli tulosteissa paljon kauniimpi.


A3 Juliste & sama kuva jakoon Facebookissa.

Sähköposti kutsu

Lehtimainos kahteen eri lehteen.

Facebook banneri.

Jätti mainosbanderollin pohja. Tähän vielä fontit yms. lisätään. Tämä on siis se kunnollinen valokuva siihen.

Tässä kuva meidän pikku esittely tulosteesta - minkä näköinen jätti banderollista tulee.


Tämmöistä tälläkertaa. Oltiin todella tyytyväisiä lopputulokseen vaikka keskittyminen oli välillä todella vaikeaa kun avointen ovien ajan porukkaa ja ryhmiä lappoi sisään tuon tuosta ja joku aina heille oli sitten juontamassa mikin kanssa meidän opiskelusta. Hirmuinen meteli ja levottomuus siis ympäröi meitä lähes koko työskentelyn ajan. Meidän tiimi oli onneksi koko ajan kasassa paitsi meidän Kaisa toimi myös avointen ovien oppaana, joten hän oli osan ajasta omissa hommissaan. Mahtavasti saatiin nämä kaikki tehtyä.

Kiitos siitä kuuluu koko tiimille!


- Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti