lauantai 26. lokakuuta 2013

Ratia Saaristolyhty kuvaus vol.2 + 3 / Kesä


Kävimme eilen aamun joulukuvausten jälkeen koululla purkamassa kuvia koneelle. Niihin ei kovin tyytyväisiä toistaiseksi oltu. Syötiin ja tehtiin hommia ja odoteltiin, että luvattu auringonpaiste alkaisi. No, tulihan se sieltä pilvien välistä vähän pilkottamaan ja me pompattiin samantien autoon hurauttaaksemme Vuohensaareen laiturille kuvaamaan kesä/mökki fiiliskuvaa. 

No, arvaatteko - kun pääsimme perille aurinko ei enää paistanut. Kylmä syystuuli heitteli laivaa laiturissa ja kynttilätkään eivät palaneet vaan sammuilivat puhurin puhkuessa. Vesitippa nenänpäässä kokeilimme kuitenkin miten suunnitelmamme toimisi kuvassa. Keltaiset pyyhkeet ja kesäinen mehupullo...


Harmittelin kovasti kun se aurinko ei näyttäynyt. Kuvat kun mielestäni muuten toimi
oikein hyvin. Kesää ei vaan saa tekemälläkään tästä - vaikka voihan saaristossa olla
kesällä todella kylmäkin. Tuskin kuitenkaan tällaista haettiin :)

Kesää tässä kuvataan! Jep!No, tultiin pois ja lähdettiin kotiin, vatvoin ottaisinko tavarat viikonlopuksi kotiin - eihän se aurinko kuitenkaan paista. EIPÄ! Heti kun päästiin kotiin ja sain oikastua itteni sohvalle, aurinko paistoi miltei pilvettömältä taivaalta. Thank God mä otin ne kaikki tarvittavat jutut autoon viikonlopuksi! JES! Eikun äkkiä vähän apuvoimia puhelimen päästä ja "koti" laiturille kuvailemaan uudestaan.

Näin jälkiviisaana voisin sanoa, että olisin ottanut vielä kuvia ilman pyyhkeitä, sekä kuvia esim. niin, että ihminen on kääriytyneenä tuohon pyyhkeeseen ja istuu selin kameraan jalat "veteen". Olisin siihen suostunut, mutten tiedä mitä apuvoimien kuvauksesta olisi tullut. Kenties onnistunein kuva ikinä? Pienet paineet näissä oli kun on hyvin mahdollista, että oli ainut tilaisuus saada kuvat auringonpaisteessa.

Näistä tuli kuitenkin passeleita ja näyttää ainakin kesältä verrattuna noihin
Vuohensaaren kuviin. 

Ja voisitteko uskoa jos ette nyt kerrotun perusteella jo tietäisi, 
että näillä kuvilla ei ole ajallisesti eroa edes viittä tuntia!?


- Milla
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti