torstai 3. lokakuuta 2013

Suomen kuvausjärjestely & valokuvaus taivaan tähtiä


Susanna Vento on DEKO-lehden toimittaja ja sisustussuunnittelija hän pitää myös blogia: Varpunen. Vento on myös yhdessä Riikka Kantinkosken kanssa tehnyt kirjan OK - omin käsin.

Kuvat: pikkuvarpunen.blogspot.fi


Kuvat Susanna Venton blogista johon hän oli tehnyt postauksen mökki hommailuistaan. 

_________________________________________________


Kantinkosken Weekday Carnival blogi voitti viimevuonna 2012 Gloria-lehden
kauneimman sisustusblogin palkinnon. Tätä blogia olen selannut jo aiemmin. Pidän paljon hänen blogin ulkoasusta ja kuvista.

Kuvat: weekdaycarnival.blogspot.fi_________________________________________________


Jenni Juurinen työskentelee myös DEKO-lehden palveluksessa ja pitää
Little Helsinki blogiaan.Juurisen blogissa on hurjasti kuvia. Hänen omiaan sekä muiden tuotteiden ja brändien kuvia yllinkyllin... Itse en ehkä täältä löydä niin paljon omaa. Kivoja kuvia ja ideoita silti.

_________________________________________________


Jonna Kivilahdella on ainakin tämä blogi: Mrs. Jones / rouva Jonesin kotona. Hän toimii mm. sisustustoimittajana, stylistinä ja suunnittelijana. Mrs. Jones blogista löytyy runsaasti hänen stailaamiaan juttuja, jotka kuvaa Krista Keltanen. Tykkään tästäkin kovasti. Olen käynyt tätä selailemassa ennenkin.

Kuvat: rouvajonesinkotona.blogspot.fi
_________________________________________________


Lotta Agaton on Ruotsin suosituimpia sisustussuunnittelijoita. Hänen blogissaan Lotta Agaton näkyy paljon kuvia myös hänen omasta kodistaan, jota on saatu monessa sisustuslehdessä ihastella.

Kuvat: lottaagaton.blogspot.fi


Lotta Agatonin kotia...

Alla olevat kuvat ovat Therese Sennerholtin julisteiden kuvauksista jotka stailasi Lotta ja kuvaajana toimi Henrik Bonnevier. Tykkään kovasti julisteiden ja myös näiden kuvien ilmeestä ja rosoisuudesta.- Milla
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti