keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Avoimet ovet


Saimme samoissa tiimeissä missä teimme näyteikkunatkin, tehtäväksi suunnitella koulumme avoimien ovien ilmeen. Pinssit (10 erilaista), julisteen, lehtimainoksen ja myöhempää tarkoitusta varten myös bussien takaikkuna teippaukset.

Tiimimme eli "Minea" lähti lopulta pienien alkukankeuksien jälkeen työstämään ideaa eri silhuetti kuvista joissa esiintyy tiettyjä objekteja. Yhdistelemällä näitä saa muodostettua erilaisia hahmoja.

Jokainen tiimi suunnitteli omanlaiset ideat ja niistä valitaan koko talon äänestyksellä voittaja jonka idea toteutetaan kokonaisuudessaan. Voittaja tiimi toteuttaa myös samalla ilmeellä lehtimainoksen sekä ensi keväänä käytettävän bussien ikkunateippauksen.


Tässä luonnostelua ja pohdintaa.

Meidän tiimin juliste ja pinssit. Julisteeseen valikoitui tuollainen pipo tyyppi :)Kaikilla oli ajatus alussa jotenkin tällaisiin kuviin suuntautunutta, joten yhdistimme ideat ja suunnittelimme kuvat jotka jotenkin oli silhuetteina mahdollisuus toteuttaa. Mielestäni tämä projekti vedettiin pitkälti kaikki yhdessä. Ei ollut mitään selkeää linjaa kuka tekee mitäkin vaan kaikki ideoi ja toteutti omien taitojensa mukaan.

Voittaja tiimi selvinnee huomenissa. Lisään vielä jossakin vaiheessa tähän postaukseen sen ja muiden tiimien julisteista kuvia.

Ps. Noniin nyt on voittajakin selvinnyt. Tässä toisten tiimien luonnoksia. Kahden tiimin töistä en ikävä kyllä vielä saanut kuvia, mutta nekin olivat toinen toistaan hienompia ja kaikissa näissä oli omanlaisensa ideat. Huippua!
VOITTAJA TIIMIN TYÖ:


Mahtavaa tytöt! Salla, Eerika ja Sini! SWAG tiimi ;)!


- MillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti