torstai 19. syyskuuta 2013

Blogi tunnustusta


Tehtävänämmehän oli perustaa heti opiskelujen alettua blogit. Minulle helpotusta soi jonkin verran se, että olin perustanut oman "Mippan matka..." blogini jo maaliskuussa ja ehtinyt siis joitakin kuukausia totutella bloggerin ihmeelliseen maailmaan. Viimeisen sysäyksen silloiselle blogin perustamiselle antoi jokin kisa - johon en voinut osallistua kun ei blogia vieläkään ollut. Päätin, että nyt sen perustan.

Ensimmäisen jakson päättyessä sai antaa ryhmäkeskustelussa toisille "helmiä" esim. jonkin tekemisen, toisten auttamisen tai vaikka vaan hauskan luonteenpiirteen vuoksi. Minun opiskelu blogini "Matkalla visualistiksi" sai muutaman helmen ja olen tästä varsin otettu. Aina on kivaa kun joku toinen tykkää siitä mitä on saanut ihan itse aikaiseksi.

Meidän luokalta valittiin myös kolme tämän hetken kivointa blogia ja omani oli niiden joukossa. Jee! Toiset palkinnon saajat olivat: Eve Eveliinan blogi ja Kaisan visualize-it blogi. Ne ovat minunkin suosikkeja. Jokaisella on kuitenkin aikaa maailman ääriin tehdä blogistaan niin hieno kuin suinkin haluaa.

Tärpit bloggaamiseen multa: kokeile kaikkea rohkeasti, googleta apua, et voi tehdä väärin, jos haluat saada aikaiseksi - ahkeroi!

Palkinnoiksi saatiin ihanat lehdet. HOUSE & GARDEN, ELLE INTERIÖR ja SKÖNA HEM.
Minä en olisi voinut parempaa toivoa! Osui ja upposi kyllä tuo lehti hyvin. Se on jopa liian paksu kun rupesin tätä postausta siitä tuumimaan ;)


Kankaiden innoittamana myös kuvausympäristö kukkii ja pursuaa...


Hyviä vinkkejä tässäkin meidän tulevan jakson kuvausjärjestelyihin.
Katsoppas uudelleen vasemman ylälaidan kuvaa ;)


Lehdessä on myös ihania puutarha kuvia ja innoitusta.


Voi vain toivoa, että omalta takaovelta aukeaisi mokoma näkymä. Taidan tietää kenellä edes
himpun verran tähän suuntaan saattaa vaikka näyttää Jortsuu :) Tuolta muuten opin myös
mitä minun jättiruukussani kasvoikaan tänä kesänä. Amarantteja eli revonhäntiä.
Jotakin lajia ainakin. Olin jo unohtanut puutarhurin viisaat sanat...
Tässä myös ideoita, vasemmalla kuvausjärjestelyihin. Kaiken ei tarvitse aina olla sitä
miltä ne näyttää ;) Kuvassa esitellään pirtanauhoja. Kattava kokoelma samuelandsons.com.
Ja tuo valokatkaisija - kuinka ihanan yksinkertainen ja erilainen?


Lehdessä oli monissa kuvissa hyvin luxus sametti hömppää. Ihanan näköistä.
Kuinka sitä osaisi omassa kodissa sopivasti sekoittaa kaikkea.
Kun kaikkea ei ole varaa kerralla uusiksikaan pistää.

Keittiöremontin tarpeessa ollessamme sattui lehdessä olemaan sopivasti useita keittiö mainoksia. Joskaan se ei kyllä auttanut yhtään tuskaani. Tuon suuntaisia keittiöitä voisin tänne haaveilla, mutta sille asteelle se toistaiseksi myös jää. Maalaistaloon maalaishenkinen keittiö. Joskin tuo saareke taitaa tässä talossa jäädä toteuttamatta keittiön mallin ja koon vuoksi. Tai voihan siihen saarekkeen iskeä, mutta sitten ei muuta isketäkään. Hip hei...
Lehdessä oli nyt ylipäätään paljon ihania kuvia. Tässä yksi missä on hauska ja hieman erikoinenkin henki. Tässä yhdistyy jotenkin vanha navetta, hämärä bubi, puutarha huone ja jotain määrittelemätöntä. Ehkä tuo valaistus saa aikaan sen tunteen minulle, että joku seinä olisi avoin. Kenties se onkin? Tästäkin saa ideoita seuraavan jakson kuvausjärjestelyihin ja kattauksien tekoon. Ympäristöllä on suuri vaikutus lopputulokseen.
Tavallaan kaipaan vanhan talon asukkaana välillä uutuuttaan hohtavaa pintaa ja sen luomaa kliinistä tunnetta. Mutta sitä tunnelmaa kun puupinnat ovat näkyvissä ja jykevät kattoparrut saavat tehdä oikeuttaan - on vaikea korvata. Toki uuteenkin voi saada saman fiiliksen! Siinäpä yksi haave lisää.

Muutoinkin lehdistä huokuu fiilis ehkä sen valkoisimman maalaisromanttisuuden väistyvän hieman rouheamman ja rustiikkisen romanttisuuden tieltä. Toki sitä valko-vaaleanpunaista unelmaa edelleen on ja saa ollakin... Noin ylipäätään tarjonta alkaa tietyissä verkkokaupoissakin olla enemmän patinoituneen ja aidosti rouhean/vanhan näköistä. Minusta myös juhlallisempaa ja juuri tuota tässäkin lehdessä havaittavissa olevaa luxusta on myös enenevissä määrin höystettynä printeillä ja erilaisilla kuoseilla. Syksyn värit on nyt aidosti syksyä?!


Mahtava lehti ja mahtavaa, olihan jotain iloakin blogin pitämisestä, muutakin iloa kuin se luomisen tuska kun jotain on vain pakko saada tehdä ja näprätä ;)

Kiitos!

- Milla
2 kommenttia:

  1. Hitsin hitsit =) Tässä taitaa joutua tuon lehden itsellekin hakemaan. Näytti niin houkuttelevalta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan tuo aika muikea paketti! :) Tosin tuota puutahra juttua on suhteessa vähemmän ;)

      Poista