lauantai 7. syyskuuta 2013

Syysistutuksia


Olen monta päivää halunnut mennä ostamaan muutamat "syys" kukat pihalle kesän kuivahtaneiden orvokkien yms. tilalle. Olikohan nyt kuluvalla viikolla kun tuli sitten vielä Hong Kongin mainos, jossa mainostettiin callunoita ja tuli ihan pakottava tarve saada niitä kukkia nyt nyt NYT!

Tänään käytiin sitten heti melkeen aamusta hakemassa parit callunat, syklaamit, hopealehdet ja krysanteemit. Tykkäisin niin paljon laittaa pihaa. Ja ai että kun ois kaunista, jos ois kunnon istutukset. Niiden pitäis kyllä olla aika huolettomat, sillä vaikka mä niistä niin tykkään niin tuntuu, että sitä aikaa kuluu niin paljon muuhunkin, että millä niitä vielä ehtis? Ja toisekseen tämä piha on niin laittamaton jos nyt kauniisti sanoo, että rahaa vaatisi myös aika paljon se operaatio. Mutta maybe some day, some day!

No, nyt on kuitenkin kauniita kukkia ja minä heti lounaan jälkeen niitä kävin laittelemaan pika pikaa ennen päivän muita rientoja. Nyt on niin nättiä tulla kotiin. Vaikka muuten pihalla onkin jos jonkin näköistä laitettavaa ja kun talon kivijalkaa vedetään laastilla ja maalilla siistiksi niin työkalua yms. tuolla pihalla riittää.

Nämä kaunistavat kuitenkin myös muuten murroskauttaan elävää pihaa...


Hanskat - kuinka epäkätevät!?


Iskimpä tuohon yhden krysanteemin kun neilikat olivat jo kuolleet...
Ei nyt ehkä ihan parhaiten istu, mutta kiva se on kuitenkin.
Meille tuli säksättämään myös pikkuinen kaveri.
Naksutteli aikansa meille puusta.


Laitoin juurelle muutaman kiven kumpaankin ämpäriin.
Vaikka aika "tiukkaan" nuo kyllä tuli muutenkin.
Minä vaan satun rakastamaan kiviä. On niitä tuotu mm.
Lapista ja Canarialtakin muutama. Hullut.


Vaikka sinänsä harmittaa kun aamuisin on jo todella kylmä ja se syksy tekee oikeasti tuloaan ihan kunnolla - odotan jo kovasti pimeneviä ilmoja, että lyhtyihin laitetut kynttilät näkyy kauniisti. Ja, että sisälläkin voisi laittaa jo alkuillasta tuikkuja, että ehtii nauttimaan niistä pidempään. Nyt jos laittaa kuuden aikaan niin eihän niitä juuri edes huomaa.

Mutta nauttikaamme näistä todella kauniista syyspäivistä. Lämmintä riittää ja aurinko paistaa kauniisti!


- Milla
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti